© Baykuş Haber

Kestelin mahallerinde müzik sesleri yükseldi

KESTEL BELEDİYESİ, DÜNYA MÜZİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE İLÇENİN 3 AYRI NOKTASINDA KONSERLER DÜZENLENDİ. DÜZENLENEN KONSERLERDE SANATÇILAR, SERGİLEDİKLERİ PERFORMANSLARLA KESTELLİLERİN HEM KULAKLARIN PASINI SİLDİ HEM DE YÜREKLERİNE DOKUNDU.

Kestel Belediyesi, Dünya Müzik Günü'nü coşkuyla kutladı ve ilçenin farklı bölgelerinde üç ayrı konser düzenledi. Bu özel etkinliklerde sahne alan sanatçılar, performanslarıyla hem Kestellilerin müzikle buluşmasını sağladı hem de onların ruhlarına dokundu.

Dünya Müzik Günü, Kestel'de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kestel Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, ilçenin farklı bölgelerinde üç ayrı konser düzenlendi ve müziğin insanların ruhlarına olan etkisini bir kez daha gösterildi.

Uğur Mumcu Parkı'nda Umut Şimşek ile Murat Şimşek, Konutlar Bölgesi İlçe Stadyumu yanındaki basketbol sahasında Grup Ezgi ile Tuna Boylular müzik grubu, ve Kestel Aile Parkı'nda Ayaz Toprak sahne alarak, müzikseverlerle buluştu. Sanatçılar, sevilen şarkıları Kestellilerle birlikte söyledi ve unutulmaz bir gece yaşattı.

Kestel Belediye Başkanvekili Samet Sönmez, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Akın ve Hasan Aras da konserlerde sanatçılara çiçek takdim etti. Başkanvekili Samet Sönmez, konserlerin ardından yaptığı açıklamada, "Müziğin iyileştirici gücünü, 21 Haziran Dünya Müzik Günü çerçevesinde Kestel’imizin üç bölgesinde yaşadık, hissettik. Başta etkinlik alanlarını dolduran her bir Kestelli vatandaşımıza, sanatçılarımıza, etkinliklerin hayata geçmesinde katkısı bulunan belediye personellerimize müteşekkiriz, teşekkür ederiz. 'Kestel'e Sözümüz Var' diyerek çıktığımız yolda daha nice büyük etkinliklerde görüşmek, buluşmak üzere” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER