© Baykuş Haber

Kevin De Bruyne: “Kulüp, takım ve taraftarlarımız için çok önemli bir maç”

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesinde Manchester City'nin önemli oyuncularından Kevin De Bruyne, bu maçın takım, taraftar ve kulüp için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Belçikalı yıldız, Ruben Dias ile birlikte basın toplantısında konuştu. Dias'ın yaptığı açıklamaların ardından söz alan De Bruyne, finalin unutulmaması gereken bir maç olduğunu vurguladı.

"Finaller her zaman finallerdir, bu unutulmamalı"

De Bruyne, finallerin her zaman farklı bir atmosfere sahip olduğunu ve bu maçın uzun bir yolculuğun sonunda geldiğini ifade etti. Favori olmanın ne zaman sahaya çıktığınızda belli olacağını belirten De Bruyne, "Bu karşılaşmayı kazanmak için yüzde yüz hazır olmalıyız" dedi.

"İyi bir teknik direktörümüz var"

Ruben Dias'ın savunma performansını öven De Bruyne, takımlarının iyi bir teknik direktörle çalıştığını söyledi. Savunma ve hücum anlamında iyi olmaya çalıştıklarını belirten oyuncu, İngiltere'de kazandıkları kupaların kendilerine güven verdiğini dile getirdi.

"Şampiyonlar Ligi Dünya Kupası'ndan farklı"

De Bruyne, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Dünya Kupası'ndan farklı bir hissiyat taşıdığını söyledi. Her iki turnuvanın da farklı bir heyecan yaşattığını ifade eden oyuncu, takım arkadaşı Erling Haaland ile olan uyumları hakkında da konuştu.

"Maçın bir noktasında açık verecekler"

Rakip takım olan Inter'i değerlendiren De Bruyne, Inter'in iyi bir hocaya ve savunma oyuncularına sahip olduğunu belirtti. Açık bir maç beklemeyen De Bruyne, sabırlı olmaları gerektiğini ve fırsatları değerlendireceklerini söyledi.

"Herkes yeterince enerjiye sahip"

Final öncesinde takım arkadaşlarının motivasyonlarının yerinde olduğunu dile getiren De Bruyne, fiziksel ve zihinsel olarak hazır olduklarını belirtti. Her iki üç günde bir maç oynadıklarını ve bazen dinlenmeye ihtiyaç duyduklarını ifade eden oyuncu, final için enerjilerinin yeterli olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER