© Baykuş Haber

Kibar Holdinge TİM İhracat Ödülü

TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ SANAYİ KURULUŞLARINDAN KİBAR HOLDİNG, EN ÇOK İHRACAT YAPAN İLK 5 KURULUŞ ARASINDA YER ALDI.

Kibar Holding, Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından biri olarak, en büyük ihracat yapan ilk 5 kuruluş arasında yer alarak büyük bir başarı elde etti. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl düzenlenen İhracat Ödülü'nü kazanmanın yanı sıra, holding aynı zamanda 'Demir ve Demir Dışı Metaller Kategorisi'nde bir kez daha birinciliği elde etti.

2022 TİM İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, TİM Başkanı Mustafa Gültepe'nin ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 2022 yılında üstün bir ihracat performansı göstererek Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan kuruluşlar ödüllendirildi ve Kibar Holding bu ödülleri almaya hak kazandı.

Kibar Holding'in dış ticaret faaliyetlerini yürüten Kibar Dış Ticaret, 2022 yılında 2,9 milyar dolarlık bir ihracat geliri elde ederek Türkiye'nin en büyük 5 ihracat yapan şirketi arasında yer aldı ve aynı zamanda 'Demir ve Demir Dışı Metaller Kategorisi'nde ihracat şampiyonu unvanını kazandı.

Ödül töreninde genel sıralamada beşincilik ödülünü alan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, ihracat odaklı bir şirket olarak sorumluluklarını yerine getirmenin önemine vurgu yaparak, 6 farklı sektörde 20'den fazla şirketiyle dünya genelinde 100'den fazla ülkeye ürün ve teknolojilerini ulaştırdıklarını belirtti. Ayrıca, katma değeri yüksek ihracata odaklanmaya devam edeceklerini ve ülke ekonomisine katkılarını artırmak için yeni pazar arayışlarına devam edeceklerini ifade etti. Ali Kibar, bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarına ve paydaşlarına teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER