© Baykuş Haber

Kiliste şampiyonluk kutlamaları devam ediyor

GALATASARAY, SÜPER LİG'İN 36. HAFTASINDA DEPLASMANDA ANKARAGÜCÜ'NÜ 4-1 YENEREK 2022-2023 SEZONUNUN ŞAMPİYONU OLDU. SARI-KIRMIZILILARIN ZAFERİ, KİLİS'TE COŞKUYLA KUTLANDI.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu ilan etti. Bu büyük başarı, Kilis'te coşkuyla kutlanıyor.

Kilis Ultraslan taraftar grubu üyeleri, şampiyonluğu coşkuyla kutlamak için bir araya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Meydanı'nda toplanan taraftarlar ve Ultraslan grubu, meşaleler yakarak, şampiyonluğu bir kez daha kutlamanın keyfini çıkardılar.

Kilis Ultraslan Taraftar Grubu İl Temsilcisi Selim Özmen, yaptığı açıklamada, "Depremden sonra yaşanan zorlu süreçten sonra halkımızı biraz olsun güldürmek ve eğlendirmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Normalde Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası bu tür büyük etkinlikler yapmıyoruz, ancak bu zafer o kadar büyük ki, görülmemiş organizasyonlara imza atmaya karar verdik. Galatasaray taraftarının ayaklarına sağlık" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER