© Baykuş Haber

Kiracı evi yakıp kaçtı iddiası

DÜZCE'DE BİR EVDE ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ. EV SAHİBİ "EVİMİ KİRACI YAKTI" İDDİASINDA BULUNDU.

Düzce'de meydana gelen bir ev yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sonrasında ev sahibi, evinin kiracısı tarafından yakıldığını iddia etti.

Olay, Fatih Mahallesi'nde gerçekleşti ve yangını gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının büyümesini önledi.

Ev sahibi Adem Can, yangının evinin kiracısı tarafından çıkartıldığını iddia etti. Kiracının yaklaşık 7 aydır kira ve faturalarını ödemediğini belirten Can, bu nedenle kiracı ile sorunlar yaşadığını ifade etti. Kiracının evden ayrıldıktan kısa bir süre sonra yangının çıktığını ileri sürdü. Ayrıca evin elektriği, doğal gazı ve suyunun kapalı olduğunu belirterek yangının nasıl çıktığını anlayamadığını dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Yangının neden çıktığı ve kiracının durumuyla ilgili detaylar soruşturma sonucunda netlik kazanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER