© Baykuş Haber

Kıranardı Düğün Salonu Hizmete Açıldı

KIRANARDI MAHALLESİNDE DÜĞÜN, NİŞAN KINA, SÜNNET GİBİ ETKİNLİKLERİN YANINDA BİRÇOK SOSYAL ETKİNLİK İÇİNDE KULLANILACAK OLAN KIRANARDI DÜĞÜN SALONU’NUN AÇILIŞI YAPILARAK HİZMETE GİRDİ.

Kıranardı Mahallesi'nde, çeşitli etkinliklerin düzenlendiği yeni bir mekan olan Kıranardı Düğün Salonu, büyük bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Meclis üyeleri ve birçok davetli katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, Kıranardı Mahallesi'nde eskimiş bir düğün salonunu yenileyerek daha nitelikli bir mekan haline getirdiklerini belirtti. Başkan Palancıoğlu, düğün salonunun artık sadece düğünler için değil, kına geceleri, nişanlar, sünnet düğünleri gibi birçok sosyal etkinlik için kullanılacağını söyledi. Ayrıca, Kıranardı Düğün Salonu'nun mahalle meydanını canlandıracağını ifade etti. Başkan Palancıoğlu, mahallelerine hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve eski belediye binasının da yenileneceğini müjdeledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da düğün salonunun Melikgazi'nin çalışkan ekibi tarafından güzel bir şekilde yenilendiğini ve çok nitelikli hale geldiğini belirterek, Kıranardı Mahallesi'ne hayırlı olmasını diledi.

Kayseri AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise yapılan hizmetlerin artmasını temenni ederek, eski binaların yeniden işlev kazanmasının önemli olduğunu vurguladı. Çopuroğlu, yeni düğün salonunun düğünlerin yanı sıra çeşitli sosyal faaliyetler için kullanılacak olmasının önemli bir katkı olduğunu ifade etti.

Kıranardı Mahalle Muhtarı Recep Çopur da Başkan Dr. Palancıoğlu'na mahallelerine yapılan hizmetler için teşekkür ederek, mezarlık sorunlarının çözüldüğünü ve asfaltlanmayan yolların kalmadığını belirtti. Ayrıca, yenilenen düğün salonunun mahallelerine büyük bir katkı sağlayacağını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER