© Baykuş Haber

Kirazlıdere ve Andık Deresi yol bölgesine çelik tel döşeniyor

ISPARTA BELEDİYESİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN ANDIK DERESİ BÖLGESİNDE DE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. ÇALIŞMALAR SONUCUNDA KİRAZLIDERE VE ANDIK DERESİ YOL BÖLGESİNDE TOPLAM 20 BİN METREKARELİK ALANDA ŞEV KORUYUCU ÇELİK TEL DÖŞEME ÇALIŞMASI TAMAMLANMIŞ OLACAK

Isparta Belediyesi, Andık Deresi bölgesindeki çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmaların bir parçası olarak Kirazlıdere ve Andık Deresi yol bölgesinde, toplam 20 bin metrekarelik alanda şev koruyucu çelik tel döşeme çalışmaları tamamlanmak üzere.

Isparta Belediyesi, şehrin seyir terası Kirazlıdere'nin büyük ilgi görmesinin ardından, Andık Deresi bölgesini yeni bir mesirelik alan olarak düzenlemek için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda, Kirazlıdere ile Andık Deresi'ni birbirine bağlayan dağ yolunun renkli baskılı asfaltlanması geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve aydınlatma çalışmaları da sona erdi.

Şimdi ise Andık yolu üzerindeki dağlık bölgelerde, taş ve kaya parçalarının koparak can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi için şev koruyucu çelik tel döşeniyor. Dağ yamacında gerçekleştirilen uygulama, toplam 15 bin metrekarelik bir alana yayılacak. Daha önce Kirazlıdere bölgesinde yapılan çalışmalarda ise 5 bin metrekarelik şev koruyucu çelik tel döşenmişti. Böylece, Kirazlıdere ve Andık Deresi yol bölgesinde toplam 20 bin metrekarelik alanda şev koruyucu çelik tel döşeme çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER