© Baykuş Haber

Kırıkhanda ağır hasarlı 4 katlı bina çöktü

HATAY'IN KIRIKHAN İLÇESİNDE DEPREMDE AĞIR HASAR ALDIĞI İÇİN BOŞALTILAN 4 KATLI BİNA ÇÖKTÜ, TEDBİR AMAÇLI EKİPLER ALANDA İNCELEME BAŞLATTI.

Kırıkhan ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremi sonrasında ağır hasar gördüğü tespit edilen bir 4 katlı bina gece saatlerinde çöktü. Bu olayın ardından bölgede tedbir maksatlı incelemeler başladı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan ve deprem nedeniyle ağır hasar aldığı için boşaltılan 4 katlı apartmanın çökmesi, bölgede oluşan deprem sonrasında meydana gelen hasarların ciddiyetini gösteriyor. Güvenlik ve kurtarma ekipleri, çevreyi kontrol altına alırken, bina içerisinde herhangi bir kişinin olup olmadığını belirlemek için çalışmalara başladı.

Bu olay, depremin neden olduğu risklerin ve olası can kayıplarının önlenmesi amacıyla alınması gereken önlemlerin önemini bir kez daha vurguluyor. Yerel yetkililer ve uzman ekipler, bölgelerinde depreme karşı alınması gereken tedbirleri ve güvenlik önlemlerini sık sık hatırlatmalı ve vatandaşları bilinçlendirmelidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER