© Baykuş Haber

Kırıkkalede 51 bin öğrenci karne aldı

IRIKKALE'DE OKUL ÖNCESİ, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARINDAKİ YAKLAŞIK 51 BİN ÖĞRENCİ KARNESİNİ ALARAK YAZ TATİLİNE GİRDİ.

Kırıkkale'de okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim gören yaklaşık 51 bin öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline girdi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner ve İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Gazi İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katıldılar ve öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular. Tekbıyıkoğlu, Güner ve Telefoncu, sınıfları ziyaret ederek öğrencilere karnelerini dağıttılar ve aynı zamanda okuma kitabı hediye ettiler.

Vali Tekbıyıkoğlu, deprem bölgesinden gelen öğrencilerin karnelerinin çok başarılı olduğunu ifade ederek, depremin merkezi Pazarcık ilçesinde AFAD koordinatörü olarak 3 aydan fazla süre görev yaptığını belirtti. Deprem sonrası ayakta kalan okulların hızla güçlendirme çalışmalarının yapıldığını ve idareci ile öğretmenler için konaklama yerleri oluşturulduğunu açıkladı.

Ayrıca Tekbıyıkoğlu, eğitim öğretim sezonu boyunca okulların daha güvenli hale getirilmesi için gerekli tüm çalışmaların tamamlandığını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER