© Baykuş Haber

Kırklareli Millet Bahçesi vatandaşlara huzur veriyor

KIRKLARELİ'DE BİR KISMI TAMAMLANAN MİLLET BAHÇESİ'NE VATANDAŞLAR ŞİMDİDEN BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR.

Kırklareli'nde inşası devam eden Millet Bahçesi, şimdiden vatandaşların büyük ilgisini çekiyor. 55 bin metrekarelik geniş alana sahip olan ve bir bölümü tamamlanan bu bahçe, doğa severler ve aileler için popüler bir buluşma noktası haline geldi.

Kırklareli Millet Bahçesi, koşu, yürüyüş, bisiklet sürme gibi spor aktiviteleri için uygun parkurlar sunuyor. Ayrıca dinlenme ve piknik alanları da burada bulunuyor. Doğanın tadını çıkaran ziyaretçiler, evlerinde hazırladıkları sabah kahvaltılarından akşam yemeklerine kadar birçok öğünü burada tüketiyorlar.

Emekli öğretmenlerden Şükrü Uydur, Millet Bahçesi'nin açıldığı günden beri her sabah gelip yürüyüş yaptığını belirtiyor. Bahçeyi çok sevdiğini ve buranın harika bir yer olduğunu ifade eden Uydur, "Burası harika bir yer. Oturma alanları, ağaçlar, çimenler, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru, her yeri çok güzel. Çok seviyorum burasını. Sabah erken kalkıyorum yürüyüş yapıyorum, biraz daha sonra alışverişimi yapıp evime dönüyorum. Akşamüzeri de tekrar buraya geliyoruz gezmeye. Bizim için gayet iyi oluyor" diyor.

Ayrıca, Millet Bahçesi'nde basketbol ve diğer spor alanları da bulunuyor ve her yaştan vatandaş bu alanlarda eğlenceli vakit geçiriyor. Bahçede bulunan 1949'dan 2009'a kadar kullanılmış buharlı lokomotif de ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Kısacası, Kırklareli Millet Bahçesi şimdiden şehir sakinleri ve doğa severler için keyifli bir mekan haline gelmiş durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER