© Baykuş Haber

Kırklarelinde Bulgar yoğunluğu

Kırklareli ve Edirne'ye hala akın akın gelen Bulgarlar, ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli iş yerlerini ziyaret ediyorlar. Her türlü alışverişlerini Kırklareli ve Edirne'deki iş yerlerinde gerçekleştiriyorlar.

Kırklareli'nde düzenlenen Çarşamba pazarı, Bulgar ziyaretçilerle yoğunlaşıyor. Pazarcı esnafı, Bulgar vatandaşların alışveriş yapmasından oldukça memnun. Hem turlarla hem de kişisel araçlarıyla bu şehirlere gelen Bulgarlar, şehir merkezlerini dolaştıktan sonra genellikle Çarşamba pazarını tercih ediyorlar. Bu pazarda meyve, sebze, giyim ve daha birçok ürünü satın alıyorlar.

Kırklareli'nden alışveriş yapmaya gelen Yaşar Salim, Türkiye'deki fiyatların daha uygun olduğunu belirterek, Çarşamba pazarından oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Pazarcı esnafından Selahattin Akmeşe, Bulgar vatandaşların alışverişlerinden memnun olduklarını ve onların desteğinin pazarcıları ayakta tuttuğunu söyledi. Ayrıca, yerel halkın da duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Trakya'daki Bulgar ziyaretçi yoğunluğuna dikkat çeken pazarcı esnafı Mehmet Yıldırım, özellikle Edirne'ye daha fazla Bulgar ziyaretçi geldiğini belirtti. Bulgar vatandaşların gelmesiyle işlerinin arttığını ve bu durumdan memnun olduklarını dile getirdi. Ayrıca, Bulgar ziyaretçilere yardımcı olmanın önemli olduğunu ve onları sürekli olarak görmek istediklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER