© Baykuş Haber

Kırkpınar’ın yapıldığı Sarayiçi’nde ağaç devrildi: 2 yaralı

Umut IŞIK EDİRNE, (DHA)- EDİRNE’de Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yapıldığı Sarayiçi’nde er meydana dışındaki bir ağaç devrildi. Ağacın altında kalan 2 kadın yaralandı.

Edirne'de, bu yıl 662'ncisi düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin son gününde, Sarayiçi'nde Er Meydanı dışında bulunan bir ağaç beklenmedik bir şekilde devrildi. Ağacın altında oturan 2 kadın ağır yaralandı. Bu olayın ardından bölgeye acil sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Bölgede bulunanların anlattığına göre, sıcak havadan korunmak için ağaç altında oturanlar, ağaç kökünden kırılarak devrilen ağacın altında kaldılar. Olayın hemen ardından sağlık ekipleri ve UMKE ekipleri, ağacın altında sıkışan 2 kadını kurtarmak için harekete geçti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar.

Olayı yaşayanlardan Metin Üstübeç, ağacın devrilmesi sırasında ağaç altında bulunmadıklarını ancak olayı duyduktan sonra hemen müdahale edildiğini belirtti. Yücel Temel ise yüzünü yıkamak için ağacın yanından geçerken aniden devrildiğini söyledi ve 2 kadının ağacın altında kalarak yaralandığını ifade etti. Olay sonrası her iki yaralının da hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER