© Baykuş Haber

Kırsal mahalleler MASKİ farkını yaşıyor

MANİSA SU VE KANALİZASYON İDARESİ (MASKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 154 MAHALLE PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHZADELER İLÇESİNE BAĞLI YENİMAHMUDİYE MAHALLESİNDE İÇME SUYU VE KANALİZASYON ANA ŞEBEKE HATTI DÖŞEME ÇALIŞMASINI TAMAMLADI.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi çerçevesinde Yenimahmudiye Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon ana şebeke hatları çalışmalarını başarıyla tamamladı. MASKİ, kırsal mahallelerde altyapı dönüşümüne destek vererek bu bölgelerdeki hizmetleri iyileştirmeyi sürdürüyor.

Yenimahmudiye Mahallesi'ndeki projenin sona erdiği haberi, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Şube Müdürü Kadir Bahadır Zeybek ve teknik ekip tarafından mahalle ziyareti sırasında duyuruldu. Mahalle Muhtarı Osman Yüksel de bu ziyarette yer aldı.

MASKİ'nin proje kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar şunları içeriyor:
- 1,5 kilometrelik ana kanalizasyon hattı döşeme ve bağlantıları tamamlandı.
- 2 kilometrelik içme suyu ana şebeke hattı döşendi ve abone bağlantıları devam ediyor.
- 7 bin 500 metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmaları başlayacak.
- Evsel nitelikli atıksu sorununu çözmek amacıyla fosseptik montajları yapıldı.

Mahalle Muhtarı Osman Yüksel, projenin başarıyla tamamlandığını ve mahallelerine önemli iyileştirmeler getirdiğini belirtti. Ayrıca, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti ve kırsal mahallelerdeki altyapı çalışmalarının süreceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER