© Baykuş Haber

Kırşehir Ceza İnfaz Kurumu yolu sıcak asfalt oluyor

AK PARTİ İL BAŞKANI SEHER ÜNSAL VE MİLLETVEKİLİ NECMETTİN ERKAN

Kırşehir'de, AK Parti İl Başkanlığı tarafından verilen taahhüt doğrultusunda, 14 Mayıs seçimleri öncesinde söz verilen Kırşehir Ceza İnfaz Kurumu'nun ulaşımını sağlayan yol, İçişleri Bakanlığı'ndan sağlanan kaynakla İl Özel İdaresi tarafından sıcak asfaltla kaplanıyor. Kısa süre önce hizmete giren Kırşehir Ceza İnfaz Kurumu'nun yolunun iyileştirilmesiyle, bölgede yeni bir yaşam alanı oluşturulması hedefleniyor.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, şehrin sorunlarına yakından ilgi gösterdiklerini ve bu sorunların çözümüne katkı sağladıklarını belirtti. Cezaevi yolunun düzeltilmesinin Kırşehir için olumlu bir gelişme olduğunu vurgulayan Ünsal, Milletvekili Necmettin Erkan ile birlikte bürokratik çözümleri hayata geçirerek şehrin sorunlarını çözmeye devam edeceklerini ifade etti.

Yerleşke binasında; 16 blokta 20 daireli personel lojmanı, 17 yatak kapasiteli hastane binası, sosyal tesis binası, ısı merkezi tesisi, mutfak binası, fırın atölyesi, 250 kişi kapasiteli 1 jandarma taburu, 1 tabur karargâhı, 1 koruma bölüğü ve 2 sevk bölüğünün bulunduğu Kırşehir Ceza İnfaz Kurumu, artık daha erişilebilir bir şekilde hizmet verecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER