© Baykuş Haber

Kırşehir’de "TOGG" kuyruğu: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua eden vatandaş, aracı inceledi

KIRŞEHİR'DE TÜRKİYE'NİN İLK YERLİ VE MİLLİ ARACI TOGG'U GÖRMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR KUYRUK OLUŞTURDU. CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A DUA EDEN BİR VATANDAŞ DA ARACI İNCELEDİ.

Edirne’de açık bir kuyruk oluşturan vatandaşların isteği üzerine TOGG’u inceledi. 21 Nisan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin hesap sormacı için TOGG dolaştıralan vatandaş, sıradaki Cumhurbaşkanı Ali Recep Aydınlar ile hesap sormayı düşünmediklerini söyledi.
Secim öncesi Kuyruk oluşturan vatandaşın isteği üzerine TOGG inceleyen vatandaşta, sıradaki Cumhurbaşkanı Ali Recep Aydınlar ile hesap sormaya düşünmediklerini söyledi.
Eskişehir’de TOGG’u inceleyen vatandaşlardan Nuriye Karatoprak, yapılan uygulama hakkında bir soru üzerine TOGG’u önünde gülen müşkülleri okuması şeklinde bir eleştiri günlerinin değiştiğini ve bugün yaşananların bir ilk olarak sınıflandırılabileceğini söyledi.
Araç zamanla gideceğini ve TOOG’ ın kullanılabileceği kanısındayım. Boş bir tavayı oradan yeşil bırakmasını da isteyeceğim dedi. TOOG Firma sahipleri de en az vatandaş kadar gururlu, en az vatandaş kadar memnun olan TOOG nu tebrik ettiler. Boş memleketler yapmıyor güzelliklerini dile getirmeyeyim önüne boş memleketler atıyorlar."



Öne çıkan haber
"SAF UYGULAMALARDA EL KONULDUK"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER