© Baykuş Haber

Kırtasiye setleri yine Başkan Oğuzdan

DERS ZİLLERİNİN ÇALMASIYLA BİRLİKTE ÖĞRENCİLER YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA KAHRAMANKAZAN BELEDİYE BAŞKANI SERHAT OĞUZ’UN KIRTASİYE SETİ HEDİYESİYLE BAŞLADI.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un girişimiyle öğrenciler, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte özel bir hediyeyle karşılandı. Başkan Oğuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçedeki birinci sınıf öğrencilerine özel kırtasiye setleri hediye etti. Bu setler içinde defterler, kalemler, silgiler, boyalı kalemler ve iş teknik malzemeleri bulunuyordu.

Kahramankazan'da yeni eğitim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerle buluşan Başkan Oğuz, "Yeni eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun. Kahramankazan'ımızda yaklaşık 13 bin 500 öğrencimiz ve bin öğretmenimiz derslere başladılar. Onlara başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. Bugünün özel bir gün olduğunu düşündük ve 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilere kırtasiye seti hediye etmek istedik. Kahramankazan'daki tüm 1. sınıf öğrencileri, masalarının üzerinde bu küçük hediyeleri buldular. Biz çocuklarımızı çok seviyoruz, onlar bizim geleceğimiz" dedi.

Başkan Oğuz, ayrıca öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilik yıllarına geri dönmenin heyecanını yaşadığını da ifade etti. Aynı zamanda kendisinin doktora eğitiminin ilk gününü yaşadığını ve bu nedenle öğrenme ve öğrencilik heyecanını öğrencilerle paylaştığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER