© Baykuş Haber

Kız arkadaşını rehin alan eski polis, tutuklandı

SAKARYA'NIN ADAPAZARI İLÇESİNDE KIZ ARKADAŞINI REHİN ALARAK, EKİPLERE ZORLUK ÇIKARAN VE YAKLAŞIK 4 SAAT SONRA İKNA EDİLEN ŞAHIS, ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

Adapazarı ilçesinde, dün yaşanan olayda kız arkadaşını rehin alan ve polis ekiplerine zorluk çıkaran şahıs, yaklaşık 4 saat süren ikna çabalarının ardından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Ankara Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın 5. katında meydana geldi. İddialara göre, alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olduğu düşünülen eski polis memuru T.T. (48), kız arkadaşını rehin aldı ve balkona çıkarak elinde silahla tehditler savurmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemleri alırken aynı zamanda şahsı ikna etmeye çalıştılar. İkna çalışmalarının ardından önce rehin tutulan kadın kurtarıldı ve sonra da T.T. gözaltına alındı.

Bu olayın öncesinde, T.T.'nin 12 Ekim 2022'de Adapazarı Ulu Sokak'ta pompalı tüfekle rastgele ateş açtığı ortaya çıktı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER