© Baykuş Haber

Kız meselesi yüzünden arkadaşını boğazını keserek öldürmüştü, müebbet hapsi istendi

YALOVA’DA KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA ARKADAŞININ BOĞAZINI CAM PARÇASIYLA KESEREK ÖLDÜREN ZANLININ YARGILANMASINDA SAVCI MÜTALAASINI AÇIKLADI. İDDİA MAKAMI KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN SANIĞIN MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTERKEN MAKTULÜN AİLE AVUKATI İSE AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET CEZASI TALEP ETTİ.

Yalova'da yaşanan kız meselesi nedeniyle ortaya çıkan kavga sonucunda arkadaşını boğazını cam parçasıyla keserek öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanması sürüyor. Duruşmada sanığın avukatı, müvekkilinin cezai ehliyetinin bulunmadığını iddia ederek Adli Tıp Kurumu raporunu kabul etmediklerini söyledi. Maktulün ailesinin avukatı ise ağırlaştırılmış müebbet cezası talebinde bulundu. Savcı ise sanığın müebbet hapis cezasını talep etti. Mahkeme heyeti, yeni Adli Tıp Kurumu raporu talebini reddederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Olay, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde meydana gelmişti. İki arkadaş, aynı kıza ilgi gösterdikleri için tartışmış ve kavga etmişlerdi. Sanık, bir gün sonra maktulün boğazını cam parçasıyla keserek öldürmüştü. Sanık, ilk ifadesinde kız meselesi yüzünden kavga ettiklerini ve maktulün kendisini dövdüğünü iddia etmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER