© Baykuş Haber

Kızılcaköylü kadınlardan Başkan Ataya teşekkür

EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY’IN KIZILCAKÖY MAHALLESİ’NDEKİ ÜRETİCİLERE ARMAĞAN ETTİĞİ KÖYLÜ PAZARI’NIN AÇILIŞI 11 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK. KONUYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞAN KIZILCAKÖYLÜ KADINLAR, PAZAR SAYESİNDE MADDİ VE MANEVİ KAZANÇ SAĞLAYACAKLARINI BELİRTTİ.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın Kızılcaköy Mahallesi'nde hayata geçirdiği Köylü Pazarı, 11 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılış töreniyle hizmete girecek. Bu önemli projenin hayata geçirilmesiyle ilgili olarak Kızılcaköylü kadınlar, pazarın kendilerine hem maddi hem de manevi kazanç sağlayacağını ifade ettiler.

Başkan Atay, ilçedeki birçok projeyi hayata geçirerek üretimi teşvik etmeye ve yerel üreticilere destek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Kızılcaköy Mahallesi'nde açılacak olan Köylü Pazarı'nın 11 Haziran Pazar günü saat 11.00'da düzenlenecek törenle açılışını yapacak. Pazarda, genellikle kadın üreticilerin yer alacağı ve yöresel lezzetlerin yanı sıra çeşitli ürünlerin satışa sunulacağı belirtiliyor.

Kızılcaköylü kadınlar, bu pazarın açılmasıyla ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirerek Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'a teşekkür ettiler. Projeye destek veren Fatma Orbay, Başkan Atay'ın yardımseverliğini vurgulayarak, söz verdiği projeleri hayata geçirmesi nedeniyle teşekkür etti. Ayrıca, bu pazarın sürdürülebilirliği için çalışarak katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Aysel Güngör ise Köylü Pazarı sayesinde ekonomik ve sosyal açıdan özgürleşeceklerini belirtti. Artık kendi ürünlerini satarak ekonomik kazanç elde edebileceklerini ve sosyal anlamda da daha fazla etkileşimde bulunabileceklerini söyledi. Başkan Atay'ın bu projeleri gerçekleştirmesinden dolayı teşekkür etti.

Kızılcaköy Muhtarı Ali Aşkıntaş ise Köylü Pazarı'nın mahallelerinin değerini artıracağını ifade etti. Başkan Atay'ın projelere verdiği destekten ve mahallelerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER