© Baykuş Haber

Klasik otomobil tutkunları Bucada buluşuyor

İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (İZKOD), Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR'ın destekleriyle Klasik Otomobil Festivali düzenlemeye hazırlanıyor. Bu etkinlik, İzmir Klasik Otomobilciler Derneği tarafından organize edilen ve Türkiye'nin dört bir yanından klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiren bir etkinlik olacak.

3-4 Haziran tarihlerinde Buca Gölet'te gerçekleştirilecek olan Klasik Otomobil Festivali, İzmir'in yanı sıra Türkiye'nin farklı bölgelerinden de katılımcılara ev sahipliği yapacak. Festival, halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek ve yaklaşık 130 klasik otomobilin katılması bekleniyor.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, festivalin önceki yıllarda Buca'da düzenlendiğini belirterek, İZKOD'un yeni yönetim kurulunun festivali tekrar Buca'da düzenlemek istediğini ifade etti. Kılıç, klasik otomobillerin tutkunları tarafından büyük bir özenle korunduğunu ve bakıldığını belirterek, bu etkinliği İzmir halkına önerdi. Başkan Kılıç, Klasik Otomobil Festivali'nin keyifli ve özel bir etkinlik olacağını vurgulayarak, tüm İzmirlileri Buca'da gerçekleşecek festival etkinliğine davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER