© Baykuş Haber

Klimadan çıkan yangında, kayınvalidesiyle kendini son anda dışarı attı

ANTALYA'DA KLİMADAN ÇIKAN YANGINDA EV SAHİBİ, YAŞLI KAYINVALİDESİNİ SON ANDA KURTARDI. ALEVLERE TESLİM OLAN EVDE BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.

Antalya'da bir apartmanda klimadan çıkan yangın ev sahibi tarafından fark edilerek, yaşlı kayınvalidenin kurtarılması son anda gerçekleşti. Yangın nedeniyle evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Sütçüler Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Ev sahibi Ersin Şeref, evin sıcaklığını düşürmek amacıyla klimayı çalıştırdı. Ancak kısa bir süre sonra klimadan alevler yükseldi. Şeref, yangını söndürmeye çalışsa da başarılı olamayarak hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Daha sonra yaşlı kayınvalidesini kurtararak evden çıktı. Ev sahibinin çıkmasının ardından yangın hızla yayıldı ve daire alevlerin içinde kaldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak diğer katlara sıçramasını engelledi. Yangın sonrasında daire kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle bina sakinlerinin büyük bir panik yaşadığı gözlemlendi.

Ev sahibi Ersin Şeref, olayı şu şekilde anlattı: "Klimayı açtım. Kayınvalidem balkonda oturuyordu. Mutfağa gittim geldim. Birden alev çıktı. Söndürmeye çalıştım ama pencereler plastik olduğu için alevler her yeri sardı. Kayınvalidemi indirene kadar her yer yanmaya başladı. Ondan sonra itfaiye geldi ve yangını söndürdü." Yangın sonucunda daire büyük hasar gördü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER