© Baykuş Haber

KMOda korkutan kaza: Araç bariyerlere çarparak alev aldı

KUZEY MARMARA OTOYOLU SAKARYA GEÇİŞİNDE KONTROLDEN ÇIKAN HAFİF TİCARİ ARAÇ BARİYERLERE ÇARPTIKTAN SONRA ALEV ALDI. GERİYE DEMİR YIĞINLARI KALAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) Sakarya geçişinde meydana gelen talihsiz bir olayda, bir hafif ticari araç kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı ve ardından alev aldı. Kazada sürücü yaralanırken, o anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Adapazarı ilçesi Çelebiler Mahallesi mevkiinde, İstanbul istikametinde meydana geldi. 06 FS 3305 plakalı Fiat marka hafif ticari aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta bariyerlere çarpmasıyla araç alev aldı. Araç içerisinde bulunan sürücü yaralandı ve olayın hemen bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken sağlık ekipleri de yaralıya ilk müdahaleyi yaparak ardından Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Kazada araçtan geriye sadece demir yığınları kaldı.

Araçtaki yangının cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği görüntüler, olayın ciddiyetini yansıtırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER