© Baykuş Haber

Kocaelide 25 bin 818 personel bayram tatilinde teyakkuzda

KOCAELİ’DE POLİS VE JANDARMA EKİPLERİNİN BAYRAM DENETİMİNE KATILAN VE SÜRÜCÜLERE YOLDA DİKKATLİ OLMALARI KONUSUNDA UYARILARDA BULUNAN VALİ SEDDAR YAVUZ, "VATANDAŞLARIN BAYRAM SEVİNCİNİN ÜZÜNTÜYE VE KEDERE DÖNÜŞMEMESİ İÇİN HER TÜRLÜ TEDBİRİ PLANLADIK. 25 BİN 818 PERSONEL, 3 BİN 784 ARAÇ VE 3 BİN 757 EKİBİMİZLE BERABER YOLLARDA GEREKLİ TEDBİRLERİ PLANLADIK VE UYGULAMAYA KOYDUK" DEDİ.

Kocaeli'de polis ve jandarma ekiplerinin bayram denetimine katılan Vali Seddar Yavuz, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak, bayram sevincinin üzüntüye dönüşmemesi için tedbirler aldıklarını belirtti. Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşların yollara çıktığını ifade eden Vali Yavuz, 25 bin 818 personel, 3 bin 784 araç ve 3 bin 757 ekiple yollarda gerekli tedbirleri planladıklarını ve uygulamaya koyduklarını dile getirdi.

Vali Yavuz, trafik tedbirlerinin önceden alındığını ve vatandaşların güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, sürücülere uykusuz ve yorgun bir şekilde yola çıkmamaları, trafik kurallarına uymaları, görevlilere saygı göstermeleri konusunda uyarılarda bulundu. Bayramın sevinç dolu geçmesini ve herhangi bir üzüntüye yol açmamasını temenni etti.

Ayrıca Vali Yavuz, denetimler sırasında çocuklara hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER