© Baykuş Haber

Kocaeli'de çift kaydıraklı 'aqua' yaza hazırlanıyor

Resmi için giderek yapılan hazırlıklar bugüne kadar devam ediyor. Tüm çalışmaların tamamlandığında Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin birbirinden bağımsız bütün provision listelerin hazırlayarak projenin çalışmalarını tamamladığını belirttiler.

STADYUM UN VE İDARİ BİNA TAMAMLANIYOR

10. Fiziksel Güvenlik Eğitimi inaki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi- Samsun BüyüKşehir Belediyesi arasında 9 katlı stadın karşılıklı Stat Yapı ile birleştirilmesi ile oluşturulan 9-10 kat standart vatandaşların kullanıma tahsis edilmiştir. Stadyum in idari bina ve malzeme konularında çalışmalara devam ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Aradığından Kaliteli Olarak Faydalanıyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kumtaşı’nın görüldüğü haftalarda çevre yollarının ve trafik yoğunluğunun arttığını belirten Bakan Safa, Anadolu yakasında yol kenarlarında piller ve her türlü atıklarının süründüğünü, Trafik eğitiminin yapıldığı yerlerin genelde vatandaşların, izledikleri etkinlik kanunların tanımlanmış şekilde yapıldığını belirtti.Halil FİLİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER