© Baykuş Haber

Kocaelide düzenlenen Off-Road Festivalinde heyecan zirveye ulaştı

KOCAELİ'DE 2 GÜN BOYUNCA DÜZENLENEN OFF-ROAD FESTİVALİ KIYASIYA MÜCADELE İLE BAŞLADI. 500 ARAÇLA 100 SPORCUNUN KATILDIĞI OFF-ROAD FESTİVALİ'NDE HEYECAN DORUKLARA ULAŞTI.

Kocaeli'de gerçekleşen Off-Road Festivali, iki gün süren kıyasıya mücadele ile başladı ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Festival, 500 aracın ve 100 sporcunun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Ancak bazı araçların takla atması gibi anlar, kısa süreli paniklere yol açtı.

Gebze Belediyesi tarafından Denizli Köyü'nde ilk defa düzenlenen Off-Road Festivali, özel bir parkurda gerçekleştirildi. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen 500 araç ve 100 sporcu, zorlu parkurda mücadele etti. İlk etapta sporcular, arazi araçlarıyla çamurlu ve engebeli yolları geçmeye çalıştılar. İlk gün, 22 araçta bulunan 44 sporcu arasında sıkı bir rekabet yaşandı. Su havuzlarından çıkarken bazı araçlar devrildiği için yarışlara ara verildi. Ayrıca bazı araçların takla atması, izleyiciler arasında kısa süreli paniklere neden oldu.

İlk gün yarışları sadece erkek sporcular arasında gerçekleşirken, yarının hız etabında kadınlar da yarışlara katılacaklar. Festivali izlemeye gelen Orkun Tatar, "İlk kez izlememe rağmen çok beğendim. Heyecanlıyız, yarını merak ediyoruz. Çok eğlenceli" dedi.

Niva Gebze Team Başkanı Murat Yıldız ise heyecanlı olduklarını ve yarışların başarılı geçtiğini belirtti. Yıldız, "Bugünkü yarışımızda 22 aracımız, 44 sporcu var. Çok güzel, başarılı bir yarış oluyor. Yarın da yarışmamız devam edecek. 500 araçlı katılımımız var. Çok fazla rağbet var. Katılım güzel oldu, yarış da güzel oluyor. Çok heyecanlı geçiyor, yarın daha heyecanlı olacak. Yarın kadın pilotlarımız da olacak. Bütün bu hazırlıkları yapan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e ve yarışmaya katılan tüm ekiplere teşekkür ediyoruz. Gece konser olacak, sürpriz sanatçımız gelecek" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER