© Baykuş Haber

Kocaelide Semicenk rüzgarı: Gençler konser alanını hınca hınç doldurdu

KOCAELİ'NİN KARAMÜRSEL İLÇESİNDE SAHNE ALAN SEMİCENK, EN GÜZEL ŞARKILARINI HAYRANLARI İÇİN SESLENDİRDİ. ALANI HINCA HINÇ DOLDURAN VATANDAŞLAR KONSERE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

Karamürsel ilçesinde sahne alan Semicenk, büyük bir kalabalığa unutulmaz bir konser sundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Neşesi etkinliklerinin açılışı, Karamürsel ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutlamak amacıyla gerçekleşti. Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Semicenk, Karamürsel Kordon sahilinde hayranlarıyla buluştu ve sevilen şarkılarını seslendirdi.

Vatandaşlar, ünlü şarkıcı Semicenk'in konserini kaçırmamak için erken saatlerde alana gelmeye başladılar. Semicenk, saat 21.00'de sahne aldı ve sevilen şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Konser sırasında, hayranlar bazen Semicenk'in şarkılarına eşlik etti ve sanatçının sahne performansı büyük beğeni topladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Yaz Neşesi etkinlikleri, ilçelerde devam edecek ve 4 Temmuz Salı akşamı Karamürsel Kordon sahilinde fantezi müziğin efsane ismi Cengiz Kurtoğlu sahne alacak. Bu etkinlikler, bölge halkına keyifli yaz akşamları sunmaya devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER