© Baykuş Haber

Kocaelisporda bilet fiyatları belli oldu

KOCAELİSPOR'DA YENİ SEZON BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU. UEFA ALT TRİBÜNÜ 2 BİN TL, MARATON ALT TRİBÜNÜ BİN 100 TL, GÜNEY KALE ARKASI ALT TRİBÜN İSE 700 TL'DE SATIŞA ÇIKACAK.

Kocaelispor'un 2023-2024 sezonu bilet fiyatları açıklandı. Bu yeni sezonda UEFA Alt Tribünü için 2 bin TL, Maraton Alt Tribünü için bin 100 TL ve Güney Kale Arkası Alt Tribün için 700 TL olarak belirlendi. Ayrıca öğrencilere yüzde 30 indirim uygulanacak.

Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan, yeni sezonun bilet fiyatlarını açıkladığı basın toplantısında, "Aile Kombine" adı altında aile sıcaklığını tribünlere taşımayı hedeflediklerini söyledi. Buna göre, bir aile en az 3 kişilik olmalı ve UEFA Alt Tribünü için 2 bin TL'lik bir kombine alırsa, 3 kişilik bir aile 6 bin TL ödüyorsa, bir kişilik ücreti ücretsiz alacaklarını belirtti.

Ayrıca, Maraton Alt Tribünü için normal bilet fiyatlarının UEFA Alt Tribünü bilet fiyatlarıyla karşılaştırıldığında yüzde 35 daha ucuz olduğuna dikkat çekildi.

Tuncay Arıcan ayrıca, kulüp üyeliği ile ilgili gelen iddiaları da ele aldı ve mevcut üye sayısının 2 bin 835 olduğunu açıkladı. Geçmiş dönemde 116 taraftarın daha üyelik başvurusunda bulunduğunu ve bu başvuruların onaylanmasıyla birlikte toplam üye sayısının 2 bin 950'ye ulaşacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER