© Baykuş Haber

Kocaelisporlu taraftarlar sezonun yorgunluğunu attı

KOCAELİSPORLU TARAFTARLAR 7’DE 70’E PİKNİK ORGANİZASYONUNA BİR ARAYA GELDİ. KOCAELİSPOR BAŞKANI ENGİN KOYU’NUN DA KATILDIĞI ORGANİZASYONDA TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUĞU BİR KEZ DAHA KUTLARKEN SEZONUN YORGUNLUĞUNU DA ÜZERİNDEN ATTI.

Kocaelispor'un tutkulu taraftarları, bir piknik organizasyonunda buluştu. Bu etkinliğe Kocaelispor Başkanı Engin Koyun da katıldı. Taraftarlar, sezonun başarısını bir kez daha kutlarken, streslerini ve yorgunluklarını atmaya da fırsat buldular.

Kocaelisporlu taraftarlar, "Körfez Ailesi İzmit Körfezi’nde buluşuyor" adını verdikleri piknik organizasyonunda bir araya geldi. Bu etkinlik Seka Park'ta gerçekleşti ve Çağdaş Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Yiğit Özcan tarafından düzenlendi. Taraftarlar, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdiler. Piknikte çeşitli yarışmalar düzenlendi ve ödüller sahiplerini buldu.

Kocaelispor Bilgi Yarışması'nda birinciliği üç taraftar paylaşırken, ödüller Kocaelispor Sportif Direktörü Bayram Oral tarafından verildi. Minikler Penaltı Yarışması ve Top Sektirme Yarışması'nda da birincilikler sahiplerini buldu.

Ayrıca, "Yılın En Fedakar Taraftarı" ödülü, geçen yıl hayatını kaybeden Yüksel Yalçın’ın çocukları Doruk Yalçın ve Meriç Yalçın’a takdim edildi. Minik taraftarlar ödüllerini Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un elinden aldı. "Yılın En Değerli Taraftarı" ödülü ise Kocaelispor’un özel taraftarı Murat Bayram’a verildi. Bayram ödülünü, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Kocaeli Şubesi Başkanı Alpay Çakırcı’nın elinden aldı.

Etkinliği düzenleyen Yiğit Özcan, organizasyonun geleneksel hale gelmesini istediklerini belirterek, taraftarlarına teşekkür etti ve her yıl düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER