© Baykuş Haber

Koçarlı, geleneksel Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali ile şenlenecek

KOÇARLI BELEDİYESİ TARAFINDAN GELENEKSEK HALE GETİRİLEN VE BU YIL 2.Sİ GERÇEKLEŞECEK OLAN “ÇOCUK OYUNLARI VE KUKLA FESTİVALİ’NE SAYILI GÜNLER KALDI.

Koçarlı Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan "Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali" için heyecan dorukta. Festival, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın öncülüğünde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek. Bu etkinlik sayesinde Koçarlılı çocuklar, keyif dolu bir gün geçirme fırsatı bulacaklar.

Koçarlı Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen festival, 14 Mayıs Milli İrade Konferans Salonu'nda saat 13.30'da başlayacak. Festivalde, çocukları eğlendirecek birçok etkinlik bulunacak. Kukla gösterileri, geleneksel çocuk oyunları, sihirli balon gösterileri, Karagöz Hacivat oyunları, balon atölyeleri gibi renkli etkinlikler çocukları bekliyor.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, bu yıl ikinci kez düzenlenen Koçarlı Belediyesi Çocuk Oyunları ve Kukla Festivali'ne tüm çocukları davet etti. Başkan Kaplan, "Çocuk Oyunları ve Kukla Festivalimiz, çocuklarımızın yaz aylarına keyifli bir giriş yapmalarına katkı sağlayacak. Çocuklarımızın unutulmaz anılar biriktirecekleri bir gün geçirmelerini amaçlıyoruz. Festival kapsamında kukla ve Karagöz sanatçıları ile sihirli balon sanatçıları, eğlenceli gösteriler sunacaklar. Aynı zamanda, çocuklarımızın geleneksel sanatlarla tanışmalarına da olanak tanıyarak sanal dünyadan uzaklaşmalarına yardımcı olacak. Tüm çocuklarımızı bu renkli etkinliğimize bekliyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER