© Baykuş Haber

Kocasinan Argıncık Avcılık ve AtıcılıkDerneği 7. Geleneksel Trap Şenliği

KOCASİNAN ARGINCIK AVCILIK VE ATICILIK DERNEĞİ TARAFINDAN GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN TRAP ŞENLİĞİ’NİN 7.’Sİ 9 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK.

Kocasinan Argıncık Avcılık ve Atıcılık Derneği, geleneksel Trap Şenliği'nin 7.'sini düzenlemeye hazırlanıyor. Bu heyecan verici etkinlik 9 Temmuz Pazar günü Kocasinan Belediyesi Erkilet Bülbül Pınarı Kurban Kesim Yeri'nde gerçekleşecek. Kocasinan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Kültür Daire Başkanlığı'nın desteklediği bu şenlik her yıl büyük bir katılımla kutlanıyor.

Dernek Başkanı Kemal Çelik, etkinlik hakkında şunları söyledi: "7. Geleneksel Trap Yarışması'nda avcılarımız, trap tek kurşun, trap amatör, trap profesyonel, trap şişe ve trap domuz atışları olmak üzere 5 farklı kategoride yarışacaklar. Şenlik alanında lokma tatlısı ve su ikramlarımız olacak. Ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisi ve Şahin ve Off-Road gösterileri de etkinlik programında yer alacak. Tüm gün sürecek olan bu şölene, aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca yarışmalara katılacak olanlar, bir gün önce alanda deneme atışları yapma fırsatını da değerlendirebilecekler."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER