© Baykuş Haber

Kocasinan Şimşeksporda Fatih Atik dönemi

KAYSERİ SÜPER AMATÖR KÜME TAKIMLARINDAN KOCASİNAN ŞİMŞEKSPOR, YENİ SEZON İÇİN ANTRENÖR OLARAK FATİH ATİK İLE ANLAŞMA SAĞLADI.

Kayseri Süper Amatör kümesinin önemli takımlarından Kocasinan Şimşekspor, yeni sezon öncesi teknik direktörlük pozisyonu için Fatih Atik ile anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme'de Play-Off oynamasına rağmen BAL'a yükselme şansını kaybeden Kocasinan Şimşekspor, yeni sezon öncesinde harekete geçti. İlk olarak teknik direktör pozisyonunu belirleyen Sarı-Siyahlı takım, gelecek sezonun sorumlusu olarak Fatih Atik'i göreve getirdi.

Futbolculuk kariyerine Fransa'da başlayan Fatih Atik, Fransa Ligue 2 takımlarından Boulogne ve En Avant Guingamp'ta oynadıktan sonra Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor formasıyla iki sezon geçirdikten sonra Kardemir Karabükspor'a geçiş yaptı ve ardından Giresunspor'da forma giydi. 2019 yılında profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandıran Atik, Esentepespor gibi Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinde amatör olarak futbol hayatını sürdürdü.

İki sezon boyunca amatör kümelerde futbol oynayan ve deneyim kazanan Fatih Atik, Kocasinan Şimşekspor'un teknik direktörlük görevini üstlenerek yeni sezon öncesinde takımı hazırlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER