© Baykuş Haber

Kocasinanlı Muhtarlar: Hizmetlerle mahallede eksik kalmadı

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, MUHTARLAR TOPLANTILARI ÇERÇEVESİNDE 5’İNCİ VE 6’NCI BÖLGE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, muhtarlar toplantıları kapsamında 5. ve 6. bölge muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlar, Kocasinan'da yaşamanın her zaman ayrıcalıklı olduğunu ve Başkan Çolakbayrakdar'ın mahallelerin geleceğine hizmet ettiğini ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Beyazşehir Kafe Sinan Florya tesisinde ve Argıncık Kayabaşı semt konağında bölge bölge gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlara daha yaşanabilir ve konforlu bir çevre sunmak için bu toplantıların büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Her mahallenin ihtiyaçlarına uygun yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, muhtarların taleplerini dinlediklerini ve vatandaşların isteklerini yerine getirme konusundaki gayretlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: "Merkez mahalle muhtarlarımızla bölge bölge toplantılar düzenliyoruz. 5. bölge toplantısı kapsamında; Kocasinan, Ahievran, Yavuz Selim, Beyazşehir ve Cırgalan mahalleleri ile 6. bölge toplantısı kapsamında ise; Kayabaşı, Argıncık, Talatpaşa, Alsancak ve Fevzioğlu Mahallesi muhtarlarıyla bir araya geldik. Muhtarlarımızın hem taleplerini hem de vatandaşlardan bize iletilen konuları ele aldık. Muhtarlarımız, hemşehrilerimizin isteklerini bize doğru bir şekilde aktardıkları için teşekkür ediyorum. Biz de hemşehrilerimize hizmet sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gelecekte de mahallelerimizin ihtiyaçlarını, aciliyetine göre birer birer karşılamaya devam edeceğiz. Her mahallemizin kendine özgü talepleri ve istekleri var. Bu doğrultuda daha güzel ve huzurlu bir Kocasinan için çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Mahalle muhtarları ise toplantının verimli ve olumlu bir atmosferde geçtiğini vurgulayarak, Kocasinan'da yapılan hizmetlerin sonucunda bölgede eksiklik kalmadığını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar'ın mahallelerin geleceğine yönelik şahane yatırımlar yaptığını ifade eden muhtarlar, Kocasinan'da yaşamanın ayrıcalığını yaşadıklarını dile getirdi ve başkanlarına ve ekibine kalıcı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER