© Baykuş Haber

Kofçazdan depremzedelere kıyafet desteği

SERGİ AÇILIŞINA KATILAN KOFÇAZ KAYMAKAMI ONUR BEKTAŞ, KIRKLARELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR VEKİLİ ALİ ERGİN, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ZAFER TOPUZ, HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİNİN YIL BOYUNCA YAPTIĞI ÇALIŞMALARI VE DEPREMZEDELER İÇİN HAZIRLADIKLARI KIYAFETLERİ İNCELEDİ.

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler, 6 Şubat tarihinde yaşanan ve 11 ili etkileyen depremin ardından bölgeye yardım amacıyla kıyafet ve tulum diktiler.

Kofçaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Semih Arslan, açtıkları kurslar hakkında Kaymakam Onur Bektaş ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ergin'e bilgi verdi. Arslan, "Kofçaz Halk Eğitimi Merkezi olarak 33 kurs açarak 445 kursiyere ulaştık. İlkokul ve ortaokul öğrencileri için açtığımız Zekâ Oyunları kursunda önemli başarı elde ettik. İl genelinde düzenlenen Zekâ Oyunları yarışmasında bir öğrencimiz il üçüncülüğü derecesi kazandı" şeklinde konuştu.

Kofçaz Halk Eğitimi Merkezi, Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremin ardından yardım amacıyla bölgeye ulaştırılmak üzere kıyafetler ve tulumlar dikti. Bu çabalardan dolayı bölgedeki depremzedelere destek oldular.

Kofçaz Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen yıl sonu sergisi açılışına katılan Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ergin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Topuz, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca yaptığı çalışmaları ve depremzedeler için hazırladıkları kıyafetleri inceledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER