© Baykuş Haber

Komedi filmi ‘C Takımı için hazırlıklar başladı

KISA ARALIKLARLA ÇEKTİĞİ FİLMLERLE SİNEMA SEKTÖRÜNE HAREKET GETİREN YAPIMCI VAHDET ERDOĞAN, KOMEDİ FİLMİ OLAN ‘C TAKIMI’ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLANDIĞINI DUYURDU.

Başarılı yapımcı Vahdet Erdoğan, sinema sektörüne hareket getiren kısa aralıklarla çektiği filmlerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Erdoğan, komedi türündeki yeni filmi olan 'C Takımı' için hazırlıklara başladığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Üçüncü filmi olan 'C Takımı' için hazırlıkların başladığını paylaşan Vahdet Erdoğan, bu kez filmin genel hikayesini de yazdığını belirtti. Film, 90'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonraki yaşantılarını konu alacak ve senaryosunu Barış Başar yazdı.

Vahdet Erdoğan'ın sahibi olduğu Greenart yapım şirketinin ofisinde film için cast çalışmaları devam ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Bora Onur oturacak. Ana karakterleri oluşturan bir kadın ve beş erkeğin 30 yıl süren arkadaşlıklarını anlatacak olan film, İstanbul Beykoz'da başlayacak çekimlerle hayata geçirilecek.

Vahdet Erdoğan, filmin hazırlıklarıyla ilgili heyecanını paylaşırken, "Üçüncü filmin hazırlıklarına başladık. Ana karakterler için oyuncuların belirlenmesi konusunda titizlikle çalışıyoruz. Ağustos ayında çekimlere başlamayı düşünüyoruz. Yeni bir hikaye, yeni bir ekip, yeni bir başlangıç tatlı bir telaş içindeyiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER