© Baykuş Haber

Konak Kültürevinde heykel sergisi

NİLÜFER BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ SANAT ATÖLYELERİNDEN BİRİ OLAN HEYKEL ATÖLYESİNİN KATILIMCILARI, DÖNEM BOYUNCA EDİNDİKLERİ BİRİKİMLER SONUCU YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI, AÇTIKLARI SERGİDE VATANDAŞLARA SUNDU.

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen heykel atölyesinin katılımcıları, dönem boyunca edindikleri deneyimleri ve sanatsal çalışmalarını bir araya getirerek oluşturdukları eserleri sergilediler. Bu atölye, belediyenin sanat alanındaki çeşitli etkinliklerinden sadece biriydi ve dönem sonunda sergi açma fırsatı buldu.

Kursiyerler, farklı yaş gruplarından gelen ve çeşitli yeteneklere sahip insanlardan oluşuyordu. Heykel atölyesinde, Şeyma Çobanoğlu'nun rehberliğinde yaklaşık 9 ay boyunca temel heykelcilik tekniklerini öğrendiler. Serginin açılışı Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer tarafından yapıldı. Özer, katılımcıların başarılı çalışmalarını kutladı ve eğitmen Şeyma Çobanoğlu'na teşekkür etti.

Sergide yaklaşık 150 heykel eseri sergilendi ve bu eserler 6 Temmuz tarihine kadar Konak Kültürevi'nde ziyaretçilere açık olacak. Bu sergi, kursiyerlerin dönem boyunca elde ettikleri sanatsal yeteneklerini sergileme fırsatını sundu ve sanatseverler için çeşitli heykel çalışmalarını keşfetme şansı sunuyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER