© Baykuş Haber

KONSEM ile hem eğlenecek hem öğrenecekler

KONYAALTI BELEDİYESİ’NİN ÇOCUK VE YETİŞKİNLERE YÖNELİK AÇTIĞI YAZ KURSLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI. 19 BRANŞTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK KURSLARA BAŞVURULAR 23 HAZİRAN’A KADAR YAPILABİLECEK.

Konyaaltı Belediyesi, çocuk ve yetişkinlere yönelik yaz kurslarına başvuruların başladığını duyurdu. Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yaz dönemi kursları, 19 farklı branşta gerçekleştirilecek. Kurslara başvurular 23 Haziran tarihine kadar kabul edilecek.

Jimnastik, bale, çocuk yoga, yetişkin yoga, çocuk pilates (esneklik), yetişkin pilates, zumba, resim, el sanatları, seramik, İngilizce, Rusça, Almanca, drama, piyano, gitar, bağlama, halk oyunları ve modern dans gibi farklı branşlarda düzenlenen kurslara katılmak isteyenler, başvurularını internet üzerinden online olarak yapabilecekler.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, yaz boyu sürecek olan kursların çocuklar için eğlenceli bir aktivite olacağını ve yeni yetenekler kazanmalarına yardımcı olacağını ifade etti. Aynı zamanda yetişkinlerin de bu kurslar aracılığıyla yeni hobiler edinebileceğine vurgu yaptı.

Başkan Esen, bölgelerinde bu tür aktivitelere ulaşmanın zor olduğunu belirterek, kursların her yaş grubundan binlerce kişiye hitap edeceğini söyledi. Kurslarla ilgili daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşların Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün telefonunu arayabileceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER