© Baykuş Haber

KONSEMde yeni dönem başladı

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ESEN, KONYAALTI BELEDİYESİ SANAT EĞİTİM MERKEZİ (KONSEM) BÜNYESİNDE HİZMET VEREN ETÜT MERKEZİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ. ESEN, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, KONSEM bünyesinde ücretsiz eğitim veren Etüt Merkezi'nin 2023-2024 eğitim-öğretim yılının açılışını gerçekleştirdi. Başkan Esen, yeni dönem açılışında öğrencilere önemli mesajlar verdi.

Başkan Esen, öğrencilerin kritik bir dönemde olduklarını belirterek, "Şu an için derslerde aldığınız notlar ve diplomalarınız, sınav sürecinde çok fazla etkili olmayacak. Bu, benim veya belediyemizin uyguladığı bir politika değil. Öğrencilerin okula başladığı andan üniversiteye girişe kadar olan süreçteki performansı, sınavda daha fazla etkili olmalıdır. Buradaki öğretmenleriniz deneyimli ve başarılı. Sizden önce pek çok öğrenci burada üniversiteye hazırlandı ve başarılı sonuçlar elde etti. Şimdi sıra sizde." dedi.

Başkan Esen, öğrencilere sınav sürecinde iyi bir çalışma planı yapmaları gerektiğini vurgulayarak, tecrübeli öğretmen kadrosunun yanı sıra öğrencilerin hayal kurmalarının da önemli olduğunu belirtti. Geleceğe yönelik hayaller kurmanın önemine dikkat çeken Başkan Esen, öğrencilere, "Bu ülkede hayal kurmak bazen zor olabilir, ancak geleceğiniz için ve toplum içindeki yeriniz için bir hayal kurmalısınız. Hayal kurarken gerçeklerden kopmamanız önemlidir. Önümüzdeki bir yılı planlayarak hem kendinize hem de ders çalışmaya vakit ayırmalısınız. Hepinize başarılı bir eğitim-öğretim süreci diliyorum." şeklinde seslendi.

Başkan Semih Esen, öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra öğretmenlerle sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER