© Baykuş Haber

Konserde fenalık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı

KDZ. EREĞLİ 23. ULUSLARARASI SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ’NİN İKİNCİ GÜNÜNDE BİR KADIN YAŞANAN İZDİHAM NEDENİYLE BAYGINLIK GEÇİRDİ.

Kdz. Ereğli'deki 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde, konser alanında yoğun izdiham nedeniyle baygınlık geçiren bir kadın, hızla müdahale edilen bir durum oldu.

Festivalin ikinci gününde, Mary Jane ve Derya Uluğ gibi ünlü sanatçıların sahne aldığı etkinlik, büyük bir katılımla gerçekleşti. Sahil bandı ve konser alanı tıklım tıklım dolarken, izleyiciler sıcak ve nemli havadan etkilenmeye başladı. Bu koşullarda baygınlık geçiren E.K. adlı bir izleyici, aniden yere yığıldı. Çevredeki diğer vatandaşlar hemen yardımcı olmaya çalıştılar. Olayın bildirilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri hızla olay yerine geldi ve bayılan kadına ilk müdahaleyi yaparak sağlık durumunu değerlendirdiler.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından, E.K. adlı kadın, bir güvenlik görevlisinin yardımıyla ambulansa taşındı. Şans eseri, bayılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. E.K., ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı. Festival alanındaki yoğunluğa rağmen, sağlık ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde olay daha büyük bir soruna dönüşmeden çözüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER