© Baykuş Haber

Konserde sürpriz evlilik teklifi

AMASYA'DA YAŞAYAN MUSTAFA KODAK, KIZ ARKADAŞI EDANUR BIÇKICI’YA SANATÇI TUĞÇE KANDEMİR’İN KONSERİNDE BİNLERCE KİŞİNİN ÖNÜNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİNDE BULUNDU.

Amasya'nın romantik bir anıya sahne olduğu bir olayda, Mustafa Kodak isimli bir belediye çalışanı, sevgilisi Edanur Bıçkıcı'ya unutulmaz bir sürpriz yaptı. Tuğçe Kandemir'in konser verdiği bir etkinlikte binlerce kişinin önünde evlilik teklifinde bulundu.

Heyecan dolu anların yaşandığı konserde, Mustafa Kodak, sevgilisi Edanur Bıçkıcı'ya evlenme teklifi yapmak istediğini sanatçı Tuğçe Kandemir aracılığıyla iletti. Tuğçe Kandemir'in daveti üzerine sahneye çıkan çift, romantik teklifin ardından "Evet" yanıtını aldı. Mustafa, sevdiği kadına yüzüğünü taktı ve bu özel anı birlikte dans ederek kutladılar.

Bu unutulmaz anın ardından Mustafa Kodak, kız istemeye gitmek ve söz kesmek için Bayram'ın 4. gününü planladıklarını paylaştı. Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik ise konser sonunda sanatçı Tuğçe Kandemir'e hediye vererek bu özel anı taçlandırdı.

Amasya, bu romantik teklifle daha da anlam kazandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER