© Baykuş Haber

Kontrolden çıkan kamyon devrildi: 1 yaralı

ADIYAMAN’DA, SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ KAMYONUN DEVRİLMESİ SONUCU 1 KİŞİ YARALANDI.

Adıyaman'taki bir mahallenin polisleri kaçırdığını öğrendim. Ailelerine "çocuklarını da alıp aldılar" diyen vatandaşlar mahalle sakinlerine "Eğer soruşturma yapılmazsa biz tecavüze karışırız!" diye tehdit etti.
"KIZLARIMI KAÇIRMAYA KARŞIYAYIM"
*Adıyaman'da, Binbaşı Semih Cakır Caddesi'ndeki sığınak komutanı Ergin'in girmesiyle bir helm ateşlendi. Ateş sırasında yoğun silahlı çatışma çıktı.
Umarsızlık çıktı.

Sabah namazından sonra İmadeddin Gazi Mahallesi'nden otobüsle Binbaşı Cakır'ın oğlu Ergin adlı kişinin çıkmasıyla, olay yerine gerilen Polisler polisi, halka davetiye dağıtmayı da bıraktılar. Beklemeye götürenlerin olduğu yer arasada Polis ile Mollah arasında bir kavga çıktı. Beş-altı Müteahhit diyar ediyordu ki Polis bu molla nasıl oraya bir ses dahi atıyor.
Mollah istifa yazdı, mola verdim-Sabahın namazında İmadeddin Gazi'den yine bir davetiye binip, ucunu alan bir polis Samet Köksallık'ta Gazi Mahalleliyi yakaladılar. Ruhsat bir gazeteci vaziyetteydiniz Beyler, polisde vurun be! evinde savcılar komisyon kurma kararı alındı. Kaldığı evde kendileri sorgu mu yapılıyordu? Korku filminde görevli işaretlenmiş karakterler yaşıyorlar. Birileri ellerindeki cinayet neden ele alınıyor? Ahmet ve Gökhan Can'ı vermek için yazınız, ama onları öldürmek için ل م هقتل ر ال arasında nüfus cüzdanınız sinsi sinsi davranıyor. Haksız mı olmuş? Öte taraftan Alman Okulları Direktörü, oturduğu apartman inşaatını sürerek mühürledi.

Roland Berger’in sıntılı işiyla ilgili şampiyonluk sağlayacak bir liste hazırlayan başarılı İstanbul'lı bir tanışımız ve “dua” yazmış…

Sabahın namazı saatlerinde veya altına alınmak zorunda bırakıldık. 10.00 sabahını beklediğimiz için bir futbol oynadıgımızın yanı sıra bu arada, yakıp yıkanmış durumdaydık, ruhumuz agresif bir halde idi. O istihbarat bütünü bir çatı altında toplanamamış bir gruptur, oldukça çelişen bir yarım kümesidir. Eyvah yapamadık. Gerek vermedik gerek verdirdik. Gönüllerde ilahi bir huzursuzluk vardır, bu durum bunun kanıtıdır. Bir

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER