© Baykuş Haber

Kontrolden çıkan otomobil, tıra arkadan çarptı: 1 yaralı

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE YAĞMUR NEDENİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜ ÖNÜNDE GİDEN TIRIN ALTINA GİRDİ. KAZADA SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kaza, yağmurun yolun kayganlaşmasına neden olduğu bir durumda gerçekleşti. Bu üzücü kazada, sürücü kontrolünü kaybederek önündeki tırın altına girdi ve ağır yaralandı.

Olay, Ankara-Bartın Karayolu üzerinde yaşandı. Burak A. yönetimindeki 67 DS 423 plakalı Fiat otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybetti ve önünde seyreden tırın altına girdi. Kazadan sonra otomobil yol kenarındaki bir bahçeye savruldu. Kaza şahitleri, hemen 112 Acil Servis'e bildirerek yardım istediler. Sağlık ekipleri, olay yerine geldiklerinde yaralı sürücünün durumunun ciddi olduğunu belirtti.

Hurdaya dönen otomobil, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve tedavisi sürüyor. Bu kaza, yağışlı hava koşullarının sürücüler için ne kadar riskli olabileceğini bir kez daha hatırlatıyor. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli olunması her zaman önemlidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER