© Baykuş Haber

Kontrolden çıkan otomobil yol kenarına savruldu: 1 yaralı

BATMAN'DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL, TAKLALAR ATARAK YOL KENARINA SAVRULDU. YARALANAN SÜRÜCÜ, MAKARA SİSTEMİYLE SAVRULDUĞU YERDEN ÇIKARTILARAK HASTANEYE SEVK EDİLDİ.

Batman'da yaşanan bir trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybeden otomobil taklalar atarak yol kenarına savruldu. Kaza, Batman-Diyarbakır karayolu Yeniköy mevkisinde gerçekleşti. 72 AN 354 plakalı otomobil, sürücüsü Mehmet Şirin T. tarafından kullanılıyordu ve kaza sırasında kontrolünü kaybederek taklalar atmıştır.

Kaza sonrasında çevredekilerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, araçta mahsur kalan yaralı sürücüyü kurtarmak için hızla müdahale etti. Yaralı sürücü daha sonra sedyeye alındı ve itfaiye ile sağlık ekiplerinin yardımıyla makara sistemi kullanılarak yukarıya çıkarıldı.

Yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza sonrasında yol trafiğe kapanırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER