© Baykuş Haber

Kontrolünü kaybeden motokurye yere savrularak yaralandı

KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE ARA SOKAKTAN ANİDEN ÇIKAN MOTOSİKLETLE KARŞILAŞMASI SEBEBİYLE PANİKLEYEN MOTOKURYE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK YOLA SAVRULDU. YARALANA SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir motokurye, aniden ara sokaktan çıkan bir motosikletle karşılaşınca panikledi. Bu panikle sürüş kontrolünü kaybeden motokurye yere savruldu ve hafif yaralandı.

Olay, Gebze ilçesinin Osman Yılmaz Mahallesi'nde bulunan Yeni Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Olayın tüm detayları öğrenilemeyen 41 ANJ 044 plakalı motokurye, Yeni Bağdat Caddesi üzerinde seyir halindeyken bir ara sokaktan ani bir şekilde çıkan başka bir motosikletle karşılaştı. Bu beklenmedik durum karşısında panikleyen motokurye, motosikletin kontrolünü kaybetti ve yere düştü.

Olayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekibi, hafif yaralanan motokuryeyi ilk müdahalenin ardından hastaneye götürdü.

Polis ekipleri, bu kaza olayıyla ilgili inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER