© Baykuş Haber

Konya’da karşı şeride geçen minibüs, 2 araca çarptı: 1 ölü, 4 yaralı

Salih BÜYÜKSAMANCI/ KONYA, (DHA)- KONYA’da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybedip, karşı şeride geçerek 2 araca çarptığı minibüste bulunan Fidan Uz (68) hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Konya'da meydana gelen trafik kazasında Fidan Uz (68) hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı. Kaza, Selçuklu ilçesi Bedir Mahallesi Çevreyolu Caddesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, 42 AKV 982 plakalı minibüs sürücüsü Yusuf Dağ, önündeki araca çarpmamak için refüje doğru manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu nedenle minibüs karşı şeride geçip önce 34 BUC 768 plakalı otomobile, daha sonra da 42 AOY 209 plakalı kamyonete çarptı.

Kaza sonucunda minibüsün sürücüsü Yusuf Dağ sıkıştı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından farklı hastanelere sevk edildi. Ne yazık ki, kazada minibüste bulunan Fidan Uz olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Fidan Uz'un cenazesi ise Konya Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER