© Baykuş Haber

Konyada kavşakta otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

KONYA’DA KAVŞAKTAN DÖNMEK İSTEYEN SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLE AYNI YÖNDE GİDEN BAŞKA OTOMOBİL ÇARPTI. ÇARPMANIN ŞİDDETİYLE TAKLA ATAN OTOMOBİLLERDEN BİRİNDE YANGIN ÇIKARKEN, KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI. YAŞANAN KAZA ANI İSE GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ.

Konya'da meydana gelen trafik kazasında, kavşaktan dönmeye çalışan bir otomobile aynı yönde seyreden başka bir otomobil çarptı. Kazanın şiddetiyle bir otomobil takla attı ve yangın çıktı. Bu korkunç kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve kazanın şiddeti görüntülere yansıdı.

Kaza, Konya-Ankara yolunun 23. kilometresinde meydana geldi. Osman Çalışkan (33) yönetimindeki otomobil, kavşaktan dönmeye çalışırken aynı yönde seyir halinde olan E.D.'nin kullandığı otomobile çarptı. Bu çarpışma sonucu E.D.'nin otomobili takla attı ve alev aldı. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Osman Çalışkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer sürücü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kazanın anı, bir un fabrikasının güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin kavşaktan dönmeye çalıştığı ve diğer otomobilin çarptığı an, ardından takla atarak alev aldığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER