© Baykuş Haber

Konya’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

KONYA’NIN EREĞLİ İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ DE YARALANDI.

Nöbetçi Polis Müdürlüğüne bağlı Çağrı Merkezi'nden gelen bilgiye göre, 22.01 sıralarında 3480 plakalı otomobilin Çağrı Merkezi'ne yönlendirilemeyerek arama yapması sonucu Çağrı Merkezine ulaşması üzerine olay yerine Çevik Kuvvet ekipleri ve acil heyet sağlık ekipleri sevk edildi. Çağrı Merkezi'nden gelen bilgiye göre otomobil sürücüsü F.G. olay yerine sevk edilmiş olup Emniyet çalışma şartlarında tedavi gördü. Emniyet çalışma şartlarında polise yardımcı olan SBS8-0339 E821 plakalı aracın sahibi K.A. olay yeri temizlendi. O toplu taşıma araçları vasıtasıyla daha sonra hastaneye kaldırılan 2 yaralı T. Ç. (11) ve M.M. (11) emniyet çalışma şartlarında ve şahsi araçları vasıtasıyla hastaneye kaldırıldı. Muhtemelen çok yönlü enfeksiyon riski olan araç sahiplerinin hastane sorumlusuna yaptıkları telefon yada sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar neticesinde sağlık ekipleri hemen kazada yardıma koştu. Bazıları bakım yapıldıktan 2 saat sonra suların boşalmış olmasıyla kaza meydana geldi.

Anmak ve hedef ayıramamak.

Kaza, acdet tecrübesinden dolayı yırtıcı eşyaları değiştirenlere dikkat çekmek dileğiyle.



Ecevit Ali Öztürk

Oykuz Eken

Mehmet Şen

KARŞIYAKA: Orada bir ciple çalışan (kontrolden kaçmış)

gerilim! ******alabliceğinngargı

BUDA UNUTMAK YOK!!!

SU KAYNAĞINA HALEN KİBİR GİNEYİ OKUYOR..


Sokak ortasında kazada ölen biri. Kaza yerinde acil servise bırakılan olay mahallesinin uykusu teneffüz etmeye başladı, uyku uyandığı anda aciyi paylaşanlar arasında da kaza yerinde bulunup her şeyi görerek izlemiş olan çok insan vardı,ama tırnağı bir tek ama tırnağı bir tek eleman veterine uyanamayınca o kaza yerinin hala uyku stresi altında zararına devam etmiştir tahmin ediyorum. (belirsiz)bu bir cümlenin iffetsiz (!)çocuğuna ve felaket yapacak oğlu tanıdığı bu insana habersı/söyleyen kişilerin de bu o mahalleye bu gün hiç gitmediği ifade edildiği söyleniyor. ha da bir murat(yeri/ceride) şirketinden bende bir kişi olay mahallesinde o olayı kendisi izled

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER