© Baykuş Haber

Konyada traktör taşıyan tır devrildi: 1 yaralı

KONYA’NIN EREĞLİ İLÇESİNDE TRAKTÖR TAŞIYAN TIRIN KONTROLDEN ÇIKARAK REFÜJDEKİ BANKETE DEVRİLMESİ SONUCU TIRIN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

Konya'nın Karapınar ilçesinde traktör taşıyan bir tırın kontrolünü kaybederek refüje devrilmesi sonucu meydana gelen kaza hakkındaki özgünleştirilmiş haber şu şekildedir:

Karapınar ilçesi, Akören Mahallesi, Ötügen mevkiinde, Konya Adana Karayolu üzerinde yaşanan bir kaza sonucu, tırın kontrolünü kaybetmesi sonucu refüje devrilmesi olayında bir kişi yaralandı. Kaza, 42 AIT 058 plakalı Mercedes marka tırın sürücüsü T.T. tarafından gerçekleşti. Sürücü, direksiyon kontrolünü kaybederek tırı refüje devirdi. Kazada, tırın sürücüsü yaralanırken taşınan traktörler yola ve şarampole savruldu, traktörlerde maddi hasar meydana geldi. Olayın hemen ardından ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralı sürücü, ilk müdahalenin ardından ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın etkisiyle kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak ilerletildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER