© Baykuş Haber

Konyada uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU MADDELER

Konya'nın Beyşehir ilçesinde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, uyuşturucu ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanma suçlarından 7 şahıs gözaltına alındı. Bu operasyonlar sonucunda 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli bir otomobili Antalya Caddesi üzerinde durdurarak inceleme yaptı. Araçta yapılan aramada 1,47 gram eroin ele geçirildi ve araçta bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

Bir diğer olayda, polis ekipleri Antalya istikametinden Beyşehir yönüne seyreden bir otomobili yeni çevre yolu üzerinde durdurdu. Yapılan aramalarda 2 hassas terazi, 802 gram eroin, 6,25 gram metamfetamin, 2 uyuşturucu sentetik hap, 1 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 tabanca mermisi bulundu. Bu operasyonla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca, Vuslat Parkı Jandarma Burnu Mevki'nde bir şahıstan şüphelenen polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramada, 94 adet extacy hap ve 2 uyuşturucu sentetik hap ele geçirildi. Bu şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER