© Baykuş Haber

Konyada uyuşturucu ve silah tacirlerine operasyon

KONYA'NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE UYUŞTURUCU VE SİLAH TİCARETİ YAPAN ŞAHISLARA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINIRKEN, ARAMA YAPILAN EVDE UYUŞTURUCU VE KOLTUK ARKASINA GİZLENMİŞ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde uyuşturucu ve silah ticaretiyle bağlantılı olduğu düşünülen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ve gizlenmiş tabanca bulundu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beyşehir ilçesinin Evsat Mahallesi'nde bulunan bir ikamette uyuşturucu satıcısı olduğuna dair bilgi aldı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Evin içinde yapılan aramalarda, koltuk arasına gizlenmiş 5 tabanca, 23 tabanca mermisi, 6 tabanca şarjörü ve uyuşturucu madde bulundu. Uyuşturucu kullanımında kullanılan malzemeler de ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden biri uyuşturucu madde imal ve ticareti ile Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçlamasıyla işlem görecekken, diğer 2 şüpheli ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli işlemle karşı karşıya kaldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER