© Baykuş Haber

Konyaspor tesislerine 2 yeni çim saha

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KONYASPOR’UN KAYACIK TESİSLERİ’NE 2 ADET ÇİM SAHA KAZANDIRIYOR.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konyaspor'un Kayacık Tesisleri'ne iki adet çim saha eklemeye hazırlanıyor. Bu girişimle Konya'nın önde gelen spor kulüplerinden biri olan Konyaspor'a katkı sağlayacaklarını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, takımın daha iyi şartlarda antrenman yapabilmesi ve başarılı olabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi olarak spor altyapısına büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Altay, geçtiğimiz yıl İslami Dayanışma Oyunları'nı Konya'da ağırladıklarını ve 2023 Dünya Spor Başkenti olduklarını hatırlattı. Konya'nın spor altyapısının her geçen gün güçlendiğini belirten Altay, Konyaspor'a verilen desteklerin devam edeceğini ve Kayacık Tesisleri'nde bulunan 4 sahanın artık yetersiz olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Altay, yeni sahaların tel çitlerle çevrileceğini ve rüzgar kırıcılarla donatılacağını açıkladı. Ayrıca, sahaların alt yapı çalışmalarının da sürdüğünü ve sulama sistemleri ile aydınlatma direklerinin de kurulacağını belirtti. Takımın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Başkan Altay, bu girişimin Konya'nın spor potansiyelini artırmaya katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER